NY 2021

EXO 520 er blandt Scopions nye hjelme for 2021 med indbygget bluetooth samtaleanlæg (EXO-COM) og indbyggede HD-højtalere - slut med knas og støj på linjen. Den dobbelte mikrofon og støjreduktionssystemet filtrerer vind og støj og transmittere kun din stemme.

EXO-COM er et bluetooth samtaleanlæg skræddersyet til din Scorpion hjelm. Et samtaleanlæg som er både let og nemt at betjene. Bluetooth teknologien giver dig mulighed for at tilkoble flere enheder på samme tid (telefon, GPS, mp3 afspiller mm.), så du både kan lytte til musik og tale samtidig. Takket være DynaMESH kommunikationsnetværket kan du nu chatte med op til 4 motorcyklister‎ uden at blive afbrudt - tilkobl hele gruppen ved bare et tryk! 

De indbyggede HD højtaleres equalizer, bas booster og balance kan oven i købet nemt justeres til din smag med Scorpions smartphone app.

Side:
View:
Produkter / side
Sorter efter
 SCORPION EXO 520 SMART AIR INCL. BLUETOOTH EXO-COM SAMTALEANLÆG 

SCORPION EXO 520 SMART AIR INCL. BLUETOOTH EXO-COM SAMTALEANLÆG

Den perfekte kombination af aerodynamik på sports-niveau og daglig kørekomfort. Indbygget bluetooth samtaleanlæg og HD højtalere. Hjelmen er med integreret sol visir for ekstra komfort.